Tips en advies voor nieuwe auto’s

Zoals de meeste mensen, ga je waarschijnlijk maar een handvol keren in je leven een nieuwe auto kopen. Overweegt wat een grote investering het kan zijn en hoe cruciaal het is om betrouwbaar transport te hebben, het loont niet om het aankoopproces van de auto te haasten. Houd deze tips in gedachten wanneer u op zoek bent naar een nieuw voertuig:

Tips voor het kopen van auto’s

1) Bepaal vooraf uw budget. Houd voor het beste resultaat een stevig nummer in gedachten. Dit moet het maximale bedrag zijn dat u bereid bent te betalen. Wees bereid om de dealer uit te lopen als u een prijs krijgt die deze overschrijdt.

2) Zoek uit hoe u uw voertuig betaalt voordat u naar de dealer gaat. Ga je ervoor betalen met contant geld, financieren of leasen? Je zult onder voldoende druk staan ​​bij de dealer, en het laatste wat je wilt doen is deze beslissing nemen terwijl je er bent.

3) Maak uzelf vertrouwd met de beschikbare prikkels en kortingen. Ze kunnen u enorme hoeveelheden geld besparen en sommige deals zijn veel beter dan andere. Als je verscheurd wordt tussen twee verschillende auto’s, kunnen de beschikbare kortingen en prikkels je helpen om gemakkelijker te beslissen.

4)Ontdek wat mensen in uw regio betalen. U moet een specifiek merk en model in gedachten hebben om nauwkeurige informatie te krijgen. Er zijn tal van websites waarmee u uw onderzoek zelfs kunt afstemmen op specifieke opties en uitrustingsniveaus. Ga ook meteen na wat de wegenbelasting auto kost, want die informatie heeft u ook nodig.

5) Laat maandelijkse betalingsbedragen eruit. De ergste fout die u kunt maken, is de verkoper vertellen hoeveel u zich kunt veroorloven om elke maand uit te geven. U kunt er zeker van zijn dat uw betaling uiteindelijk voor dat bedrag zal zijn, en u bent veel waarschijnlijker om meer te betalen dan u zou moeten. Ga voor jezelf de auto verbruik berekenen zodat je ready bent daarvoor.

6) Probeer flexibel te zijn. Sommige mensen beweren dat je alleen zo nu en dan een nieuwe auto koopt, dus zou het niet precies moeten zijn wat je wilt? Met die houding kun je zeker de situatie ingaan, maar je moet niet verwachten dat je de beste deal krijgt.

7)Maak gebruik van online inventarishulpmiddelen. Als u naar een dealer gaat op zoek naar een specifiek model dat niet beschikbaar is op de kavel, kunt u onder druk worden gezet om iets te kopen waar u niet echt van houdt. Neem niet eens de moeite om een ​​dealer te bezoeken totdat u zeker weet dat deze heeft wat u zoekt.

8) Maak gebruik van de internetafdeling van de dealer. De meeste dealers hebben er een, en ze zijn handig omdat u de hoeveelheid tijd die u zit om over uw aankoop te onderhandelen drastisch kunt verminderen. U moet een verkoper toegewezen krijgen en zorg ervoor dat u vanaf dat moment alleen met hem of haar te maken krijgt.