Tips om het meeste uit uw zorgverzekering te halen

Krijgt u alles wat u kunt uit uw zorgverzekering? Probeer deze zeven tips van experts om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van alle voordelen die voor u beschikbaar zijn.

Uw zorgverzekering kan u helpen uw zorgkosten beheersbaar te houden. Maar veel gezinnen maximaliseren mogelijk niet de voordelen die hun verzekering biedt – en zouden daardoor aanzienlijk meer kunnen betalen dan nodig is voor de gezondheidszorg. Hier leest u hoe u ervoor kunt zorgen dat u het meeste uit uw verzekering haalt.

 

  1. Kies het juiste plan voor uw gezin. Voordat u elk jaar hetzelfde verzekeringsplan volgt, moet u eerst kijken naar welke medische en tandheelkundige behoeften uw gezin momenteel heeft. Als u orthodontaal werk aan de horizon heeft, of als iemand in uw familie net de diagnose chronische ziekte heeft gekregen, zorg er dan voor dat u het plan kiest dat het beste dekt.

Zakelijke verzekeringen

  1. Zorg ervoor dat u uw plan begrijpt. Bewaar die uitkeringsdocumenten die u krijgt wanneer u zich aanmeldt voor uw verzekeringsplan bij de hand. Ze kunnen geweldige informatie geven over wat u betaalt voor verschillende soorten diensten en wat de regels van uw verzekeringsplan zijn, bijvoorbeeld of u een in het netwerk aangesloten huisarts moet kiezen of dat u verwijzingen nodig heeft om naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten specialist te gaan. Door de regels te volgen, kunt u ervoor zorgen dat u kan arbeidsongeschiktheidsverzekering vinden tegen een aanzienlijke besparing.

 

  1. Vraag een advocaat om voor u te werken. “Als u een hoge rekening voor diensten ontvangt – bijvoorbeeld na een spoedbezoek of een operatie – en u begrijpt niet hoe u die moet lezen, huur dan een advocaat voor medische facturering in om u te helpen”, stelt Ruth Linden, oprichter van Tree of Life Advocaten in San Francisco. ‘Zij of hij brengt u geen kosten in rekening als alles in orde is. Aan de andere kant, als er fouten of twijfelachtige kosten worden gevonden, kan de typische advocaat voor facturering u een derde tot de helft van het bedrag dat zij u besparen, in rekening brengen. Kostenbesparingen kunnen oplopen tot duizenden dollars. ” Dit kan met name belangrijk zijn als u te maken heeft met een complex medisch probleem waarvoor aanzienlijke (en dure) zorg nodig is.