Topmakelaars noemen 3 ASX-aandelen om volgende week te verkopen

Topmakelaars hebben Zip Co Ltd (ASX: Z1P) genoemd en deze ASX-aandelen worden voor volgende week verkocht. Dit is waarom ze bearish zijn …

 

Wederom raakte een groot aantal makelaarsbrieven vorige week de draad. Sommige van deze notes waren positief en andere waren bearish.

 

Drie verkoopbeoordelingen die mijn aandacht trokken, worden hieronder samengevat. Dit is waarom topmakelaars denken dat beleggers deze aandelen volgende week zouden moeten verkopen: Tencent koers aandeel is verkocht.

 

 

Fisher & Paykel Healthcare Corp Ltd (ASX: FPH)

Volgens een notitie van UBS hebben de analisten hun verkoopbeoordeling behouden en hun koersdoel op de aandelen van dit bedrijf in medische hulpmiddelen verlaagd tot NZ $ 22,65 (A $ 21,34). Dit volgt op de publicatie van de jaarresultaten van het bedrijf vorige week. Hoewel het bedrijf een zeer sterke winstgroei realiseerde, bleef het nog steeds achter bij de verwachtingen van de makelaar. Daarnaast verwacht UBS, hoewel het management geen richtlijnen heeft gegeven voor FY 2022, een scherpe daling van de inkomsten als gevolg van het einde van de COVID-19-rugwind. Al met al is het van mening dat dit de aandelen van het bedrijf overgewaardeerd maakt. De koers van het aandeel Fisher & Paykel Healthcare eindigde de week op A $ 27,47.

 

Magellan Financial Group Ltd (ASX: MFG)

Uit een notitie van Morgan Stanley blijkt dat de analisten hun onderwogen rating en het koersdoel van $ 39,60 op de aandelen van deze fondsbeheerder hebben behouden. Morgan Stanley heeft gekeken naar het nieuwe pensioeninkomenproduct van het bedrijf. Hoewel het van mening is dat het FuturePay-product veel potentieel heeft en de instroom van fondsen zou kunnen ondersteunen, zal het kapitaalintensief zijn. Bovendien merkt het op dat de actieve ETF’s van het bedrijf te maken hebben met uitstroom van fondsen. De koers van het Magellan-aandeel bedroeg aan het einde van de week $ 48,30. KPN koers aandeel is omhoog.

 

Zip Co Ltd (ASX: Z1P)

Analisten bij UBS hebben hun verkooprating behouden en hun koersdoel voor deze aankoop verlaagd en betalen nu de aandelen van de aanbieder tot $ 5,60. Volgens de notitie heeft de makelaar zijn zet gedaan in de overtuiging dat de marges van Zip worden bedreigd door de toenemende concurrentie in de Verenigde Staten. Dit zou een teleurstelling zijn gezien de hogere marges die de QuadPay-activiteiten genieten. Het vermoedt ook dat een grote Amerikaanse bank in de toekomst op de markt zou kunnen komen, zoals Commonwealth Bank of Australia (ASX: CBA) in Australië. De koers van het Zip-aandeel eindigde de week op $ 7,19.

 

Vraagt ​​u zich af waar u nu $ 1.000 moet investeren?

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonend zijn om te luisteren. De vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, heeft tenslotte duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen kunnen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen bijna spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat ze op dit moment geweldige aankopen kunnen zijn.